Bütünleme Sınav Programı ve Ödev Listesi

05 - 06 Haziran  2021 tarihlerinde yapılacak olan Bütünleme  Sınav Programına erişmek tıklayınız.

Bahar Yarı yılı Değerlendirmesi ÖDEV olarak yapılacak olan derslerin listesi için tıklayınız

*2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı  Bahar Yarı Yılı Bütünleme Sınavları pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirilecektir. Bütünleme sınavı için ayrıca mazeret sınavı YAPILMAYACAKTIR.

Güvenli Sınav Tarayıcısı (Safe Exam Browser) kurulumu  ve kullanımı

Mersin Üniversitesi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi (UEYS) üzerinden yapılacak olan tüm sınavlarda Güvenli Sınav Tarayıcısı kullanmak zorunludur. Bu nedenle tüm öğrencilerin aşağıdaki adımları sıra ile uygulayarak Güvenli Sınav Tarayıcısını sınava girecekleri cihaza yüklemeleri ve sınavlara da sadece bu cihaz ile girmeleri zorunludur

1. Güvenli Sınav Tarayıcısı (Safe Exam Browser) indirmek için tıklayınız ve kurulumu tamamlayınız.

2.  Kurulumu tamamladıktan sonra sınavlara girmenizi sağlayacak Sınav Giriş Dosyasını indiriniz ve ardından çift tıklayarak açınız.

3. Sınav esnasında bilgisayarınızda hiç bir tarayıcının açık olmaması gerekir. Açık olan diğer tarayıcıları kapatmayı unutmayınız.

4. Açılan pencereye şifre olarak 12345678 giriniz.

5. Sınavlarınıza ilan edilen saatlerde katılabilirsiniz.

6. Sınavlara sadece BİLGİSAYAR kullanarak katılabilirsiniz, cep telefonu ya da tablet kullanamazsınız.

7. Sınav esnasında yaşanabilecek aksaklıklar için Mersin MYO web sitesindeki CANLI DESTEK kısmını kullanınız.

Başarılar dileriz.

Harita