2021-2022 Güz Yarıyılı Final Sınavı Giriş Yerleri  ve Sağlık Tedbirleri Hakkında

Sevgili Öğrenciler,

2021-2022 Güz yarıyılı dönem sonu sınavlarının yapılacağı yerler belirlenmiştir.

Sınava gireceğiniz yeri aşağıdaki bağlantıyı kullanarak öğrenebilirsiniz.

Sınav Giriş Yeri Öğrenme

Sağlık Tedbirleri aşağıda listelenmiştir.

1-Öğrencilerin sınavın yapılacağı binaya girişleri sırasında HES (Hayat Eve Sığar) Kodu kontrolü yapılacaktır.

2-Riskli grupta (Covid-19 pozitif / temaslı) bulunan öğrencilerimiz sınavlara ayrı salonda alınacaklardır. COVID-19 pozitif / temaslı olup öğrencilerden sınavlara katılmak isteyenlerin sınav günü Bina Sınav Sorumlusuna bilgi vermesi gerekmektedir.

3-Öğrenciler sınavın yapılacağı yere girişten itibaren maske takmalı. Maskeler ağız ve burnu tamamen kapatmalıdır.

4-Öğrenciler sınav binasına girerken yanlarında maske, el dezenfektanı, siperlik, eldiven, kolonya bulundurabilir.

Hepinize başarılar