GÜZ DÖNEMİ DERS KAYITLARI, CANLI DERSLER  ve DERS MUAFİYETLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Güz Dönemi Ders Kayıt Tarihleri Hakkında Bilgilendirme

Güz dönemi ders kayıtları ve ücret ödemeleri (öğrenim ve materyal ücreti) 13 Eylül - 02 Ekim tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenim ücreti 459.50 TL, Materyal ücreti ise 250 TL olup toplamda 709.50 TL'dir.

Ödemeler Ziraat Bankası ATM'lerinden yapılabilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde yaşanan sorun nedeniyle ücretlerde eksik ya da fazla tahakkuk görülebilir. Ücret ödeme tarihine kadar gerekli düzeltmeler yapılacaktır.

Canlı Dersler  Hakkında Bilgilendirme

Yüksekokulumuza yerleşen öğrencilerimiz uzaktan eğitim sisteminin kullanımına dair eğitim dokümanlarına ve videolarına http://uzak4.mersin.edu.tr/kullanimkilavuzogrenci.php bağlantısından ulaşabilirler.

Ders Muafiyeti Hakkında Bilgilendirme

Yüksekokulumuza yerleşen öğrenciler için ders muafiyet başvuru tarihleri 27 Eylül  - 01 Ekim 2021 tarihleri arasındadır.

Başvuru için aşağıdaki belgeler gereklidir.

Ders muafiyet belgelerinizi eksiksiz bir şekilde ŞAHSEN getirebilir ya da KARGO ile tarafımıza gönderebilirsiniz.

Kargo Adresi: Mersin Üniversitesi Yenişehir Kampüsü Mersin Meslek Yüksekokulu Uzaktan Eğitim Birimi (Yazı İşleri) 33335 Yenişehir / MERSİN