EK SINAVLAR DUYURUSU

Değerli Öğrenciler,

Mersin Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 40. maddesi 1. bendinde yer alan “Azami öğrenim süresi sonunda kayıtlı olduğu öğretim kurumundan mezun olabilmek için son sınıf öğrencilerine, başarısız oldukları bütün dersler için iki ek sınav hakkı verilir.” hükmü gereği, azami öğretim yılını doldurmuş ve sınav tarihinde ilişiği kesilmemiş olan öğrenciler için yapılacak olan ek sınav tarihleri:

1. Ek sınavlar: 14-16 Ağustos 2018

2. Ek sınavlar: 3-5 Eylül 2018, olarak belirlenmiştir.

Bu kapsamda altta belirtilen durumda olan öğrenciler sınava katılma hakkına sahip olacaklardır:

1. 2014 ve öncesi girişli olmak

2. Tüm derslerini almış olmak. (Almadığı dersi kalmamış olmak)

3. Sınav tarihlerinde kaydı silinmemiş olmak

Sınava katılacak olan öğrencilerin 23 Temmuz 2018 mesai bitimine kadar yüksekokulumuza dilekçe ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Dilekçe örneği altta verilmiş olup, dilekçelerinizi elden teslim edebileceğiniz gibi, belirtilen tarihlerde yüksekokulda olacak şekilde kargo ile gönderebilir, ya da mersinmeslek@gmail.com adresinden mail ile gönderebilirsiniz.

Sınav giriş bilgileri müracaat süresinin dolmasından sonra uzak.mersin.edu.tr adresinden yayınlanacaktır.

İlgili öğrencilere önemle duyurulur.

Mersin Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Dilekçe Örneği:

Mersin Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne

Yüksekokulunuz …………………………………………………………. Programı, ………………..…… numaralı öğrencisiyim. 2017-2018 eğitim öğretim yılı sonunda yapılacak olan ek sınavlara katılmak istiyorum.

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

……./……/2018

Adı Soyadı

İmza

Adres:

……………………………………………….

Telefon: 0 (_ _ _) (_ _ _ _ _ _ _)

Not: Dilekçenize mutlaka erişilebilir bir telefon numarası yazınız.