FİNAL SINAV DUYURUSU

28 - 29 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacak olan Mersin Üniversitesi Mersin Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı BAHAR DÖNEMİ Final Sınavı için Sınav Giriş bilgilerinizi aşağıdaki linke tıkladıktan sonra gelen ekrandan öğrenci numarası ile giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Sınav Bilgi Sistemine Girmek İçin Tıklayınız

Aşağıda belirtilen belgeleri yanlarında bulundurmayan öğrenciler kesinlikle sınava alınmayacaklardır.
1. Sınav Giriş belgesi
2. Mersin Üniversitesi Mersin Meslek Yüksekokulu öğrenci kimlik belgesi veya öğrenci belgesi
3. Özel Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport)

NOT : Sınav yerimiz Fen Edebiyat Fakültesi Çiftlikköy Kampüsü / Mezitli / Mersin adresinde bulunmaktadır.

Kız öğrencilerimizin dikkatine,
Mersin dışından gelip final sınavlarına girecek kız öğrencilerimiz, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdundan ücreti mukabilinde yararlanabileceklerdir. Ancak yurtta boş yatak sayısı sınırlı olduğu için öğrencilerimiz müracaat sırasına göre bu haktan yararlanabileceklerdir. Müracaat sırasında öğrencilerimizin MEÜ kimlik kartı ve sınav giriş belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir.

Harita

İletişim Bilgileri